SZOLGÁLTATÁSAINK


Van egy jó ötlete, de nem tudja hogy fogjon neki a megvalósításnak? Fel kell mérnie a piacot, hogy terméke/szolgáltatása mennyire állja meg a helyét? Esetleg forráshiánnyal küzd? Vagy szüksége van egy objektív, külső szemlélőre, aki felméri cége erősségeit és gyengeségeit? Meglévő elképzeléseit szeretné egy külső menedzsment által megvalósítani, hogy önnek csak azzal kelljen foglalkozni, amihez igazán ért?

Ebben tudunk mi segíteni! Cégünk mind az elméleti, mind a gyakorlati megvalósításban a partnere lesz, ha üzleti elképzelését szeretné sikerre vinni! Akár EU-s forrásból, akár önerőből megvalósuló projektjeiben, eredményorientált és sikeres együttműködést megvalósítva. Számos munkatársunk segítségével olyan tudásbázist alakítottunk ki, amellyel nagyon széles spektrumban tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.
 

  • Pályázat, marketing és üzleti terv készítés : forrásbevonáshoz kapcsolódó anyagok készítése, megtérülési tervek
  • K+F háttér tanulmányok, újdonságkutatás , műszaki kutatás: megvalósíthatósági és megalapozó tanulmányok készítése, szakpolitikai véleményézéshez kapcsolódó dokumentáció
  • Projektmenedzsmenti szolgáltatás: szakmailag megalapozott, megvalósítási szakaszban lévő projektek koordinálása, felügyelete, KPI-ok kidolgozása és finanszírozási ütemezése (pl.:EU-s támogatások, kockázati tőke).
  • Piackutatás: elsősorban szekunder adatelemzések készítése, előre meghatározott kérdéscsoportokra való reflektálással.